Eläinkommunikointi

Eläinkommunikointi on intuitiivista sydämen tasolla tapahtuvaa sanatonta viestintää, telepatiaa. Se auttaa eläimen omaa ihmistä ymmärtämään lemmikkiään paremmin ja syvemmällä tasolla. Eläimillä on tunteita ja ajatuksia, he ovat hyvin tietoisia kehostaan ja tarpeistaan.  Eläinkommunikoinnilla tuodaan asioita esille eläimen omalta kannalta.

Kommunikoidessa eläimen kanssa olen kuin tulkki eläimen ja ihmisen välillä. Viestit, joita eläimiltä saan, suodattuu ymmärrykseni ja kokemukseni kautta. Vaikka en aina ymmärtäisikään viestiä, raportoin viestit eläimen omalle ihmiselle ja usein eläimen oma ihminen ymmärtää mitä lemmikki on sanonut. Monet ongelmat ratkeavatkin, kun kuuntelee mitä sanottavaa eläimellä on ja kun ymmärtää mitä eläin tuntee. Silloin on mahdollista työskennellä ratkaistakseen ongelman.

Eläinkommunikoinnin tarkoitus ei ole kontrolloida eläimiä tai muuttaa heidän luontaista käytöstään. Eläimellä on kommunikoinnissa vapaa tahto. Ongelmat voivat olla myös meistä ihmisistä lähtöisin. Meidän pitää muuttaa joitain asioita, jotta ongelmat ratkeavat.

Eläinkommunikoija ei tee diagnooseja. Kommunikoinnilla voi auttaa eläinlääkäriä, kiropraktikkoa, akupunktion harjoittajaa tai eläinten kouluttajaa esimerkiksi eläimen kivun sijainnissa, voimakkuudessa tai käytösongelmissa miten eläin tilanteen kokee.

Kommunikointiin ei tarvitse olla aina ongelmaa, riittää jos haluaa syventää yhteyttään lemmikkiinsä tai haluaa tehdä lemmikkinsä elämän mahdollisimman onnelliseksi. Edesmenneisiin eläimiin voi myös ottaa kommunikoinnilla yhteyttä. Viestit ovat yleensä hyvin lohduttavia.

Telepatia ylittää ajan ja paikan, etäisyys ei vaikuta kommunikoijan ja eläimen välillä. Teen kommunikoinnit etänä. Minun on helpompi omassa rauhassa rentoutua ja hiljentää mieleni, jotta voin keskittyä vastaanottamaan ja lähettämään intuitiivista telepaattista viestiä ajatuksina, tunteina, kuvina tai aistimuksina. Kirjoitan saamani viestin ylös ja lähetän sen yleensä sähköpostina. Tarvitsen kommunikointiin yhteyden saamiseksi eläimen kuvan (mielellään missä näkyy eläimen silmät) ja/tai nimen, iän, sukupuolen, osoitteen ja tietysti ne kysymykset, joita eläimen omistaja haluaa lemmikiltään kysyttävän.

Eläimillä on paljon opetettavaa meille ihmisille. On kunnia tehdä tätä työtä, auttaa ihmisiä ja heidän eläinystäviään.