Energiahoito

Energiahoidossa ohjataan hoitavaa elämänenergiaa hoidettavalle. Intuitiivinen energiahoitaminen on kokonaisvaltaista ja luonnollista hoitamista asiakkaan yksilöllisten sen hetkisten tarpeiden mukaan.

Hoidon alussa keskityn/meditoin hetken. Pyydän suojausta vastaanottajalle, hoidolle sekä itselleni ja antaudun välittämään Alkulähteestä korkeinta puhtainta Valoa ja Energiaa sillä laadulla, määrällä ja voimalla, joka on juuri sillä hetkellä vastaanottajan korkeimmaksi parhaaksi.

Energiahoidossa toimin energian kanavana eli välitän.  Vapautan ja tasapainotan käsieni kautta asiakkaan kehon omaa energiakiertoa avaamalla energian tukoksia ja vapauttamalla energian kiertämään.

Hoito on turvallista ja lempeää ja useimmiten tuntuu lämmittävältä kehossa.  Tuntemus voi olla myös kylmää, sykettä tai muuta energian kokemuksen tuntemusta. Hoito tasapainottaa ihmisen kehoa ja mieltä, rentouttaa, lieventää stressiä ja kipuja, vahvistaa vastuskykyä ja edesauttaa ihmisen omaa kykyä parantaa itse itseään.

Kaukoenergiahoidossa kanavoin eli välitän hoitoa asiakkaalle etänä. Sovimme asiakkaan kanssa hoitoajan milloin hän keskittyy vastaanottamaan. Kanavointi kestää yleensä 20 – 30 minuuttia, jonka jälkeen vastaanottaja voi ottaa yhteyttä tavallisena puheluna tai halutessaan videopuheluna esimerkiksi Watsuppin tai Messengerin kautta keskustellakseen hoidosta.

Kanavoin hoitoa myös eläimille mm. hevosille, koirille ja kissoille kotikäyntinä tai kaukoenergiahoitona.