Marja Vakkari

IMG_5010

Olen koulutukseltani fysioterapeutti. Valmistuin Lahden ammattikorkeakoulusta vuonna 2011.   Fysioterapiaopintoihin liittyvässä harjoittelussa Itävallassa suoritin manuaalisen lymfaterapiopinnot.

Minulle on tärkeää nähdä ja hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti. Olen opiskellut vuodesta 1996 Prometheus- Institutessa Helsingissä perinteisen kiinalaisen lääketieteen (TCM) mukaista akupunktiota. Akupunktiossa tasapainotetaan neuloilla ihmisessä kiertävää elämänenergiaa vapauttamalla tukoksia tai vahvistamalla energiakiertoa.  Keväällä 2002 olin harjoittelemassa perinteisessä kiinalaisessa sairaalassa Nanjingissa Kiinassa.

Teen myös energiahoitoa kanavoimalla energiaa käsieni kautta. Se on vanhaa, luonnollista ja turvallista hoitoa.

Maila Sepän ja Minna Martinin ohjauksessa olen opiskellut psykofyysistä hengitysterapiaa.  Psykofyysisessä hengitysterapiassa erityisesti mielikuvien avulla avataan kehon ja mielen yhteyttä.

Integrum – Instituutissa Helsingissä olen kouluttautunut työni ohessa  kognitiiviseen lyhytterapiaan. Koulutusohjelma antoi perustiedot ja valmiudet emotionaalisten ja toiminnallisten häiriöiden ensihoitoon ja  lyhytterapiaan.

Vapaa-ajallani harrastan kesäisin kuntosuunnistusta, marjastusta ja hoidan kotipuutarhaamme. Talvisin hiihdän mielelläni tai lenkkeilen sekä joogaan.  Meditointi on myös osa elämääni.

 

Linkkejä, jotka liittyvät koulutuksiini ja harrastuksiini:

http://www.vodderakademie.com/lymphdrainage-ausbildung.html

http://www.prometheus.fi/koulutus/kurssit.htm

http://www.hengittävämieli.fi/index.htm

http://www.netti.fi/integrum/koulutus.html

http://www.heliheiskanen.fi/

http://www.kundaliini.fi/