Marja

Minulle on tärkeää nähdä ja hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti. Siksi kiinnostuin perinteisestä kiinalaisesta akupunktiosta. Opiskelin TCM:n  mukaista akupunktiota  Prometheus-Institutessa Helsingissä Raimo Lindroosin kursseilla. Vuonna 2002 olin harjoittelemassa perinteisessä kiinalaisessa sairaalassa Nanjingissa Kiinassa.
Intuitiivista energiahoitamisen koulutusta olen saanut mm. psykologi Heli Heiskasen kursseilla sekä Suomen kansanparantajaseuran koulutuksissa. Olen opiskellut psykofyysistä hengitysterapiaa Tamk:ssa täydennyskoulutuksessa Minna Martinin ja Maila Sepän ohjauksessa ja kognitiivista lyhytterapiaa Integrum-Instituutissa Juhani Laakson johdolla. Eläinkommunikointiin olen perehtynyt Maiccu Kostiaisen eläinkommunikoinnin perus- ja mestarikurssilla. Pohjakoulutukseltani olen fysioterapeutti. 
Asun mieheni Juhan ja koiriemme Lumin ja Sumun kanssa Sippolan Haapalassa maaseudulla. Kesäisin rakas harrastukseni on kotipuutarhamme.  Ulkoilu ja lenkkeily koirien kanssa niin metsässä, metsäpoluilla kuin pikkuteillä on omalle fyysiselle kunnolle ja mielelle sekä koirille terapiaa. Hengitys- ja läsnäoloharjoitteet sekä meditaatio ovat myös oleellinen osa elämääni.

Linkkejä, jotka liittyvät koulutuksiini:

http://www.heliheiskanen.fi

http://www.hengittävämieli.fi

https://integrum.fi

http://www.animalstalk.fi

http://www.magiija.com